Offerte aanvragen
Tel. 0597 764 111
info@weering.nl

SCANDINAVIË-SPECIALIST


Weering Verhuizingen & Transport verzorgt wekelijks

verhuizingen & transport van en naar Scandinavië.Particuliere verhuizing

Als U gaat verhuizen naar een nieuwe woning of appartement, kunt U tegen de verhuizing behoorlijk opzien. In deze toch wel stressvolle periode kunt u bij ons te recht voor een volledig zorgeloze verhuizing. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de gehele verhuisperiode van A tot Z vlekkeloos verloopt.

Onze opties voor een particuliere verhuizing

U kunt zelf bepalen wat U aan ons uit handen geeft, hieronder een overzicht van de diensten die wij bieden voor een particuliere verhuizing.

• Full-service verhuizing
• Gehele inboedel verhuizing
• Verhuizen en opslag
• Alleen de grote stukken
• Alleen een chauffeur + verhuisauto
• Inpak en uitpakservice
• Handyman service

U kunt met als uw verhuiswensen vrijblijvend contact opnemen met onze verhuisadviseur. Deze zal uw wensen met U doornemen en zal U vertellen wat U van de verhuizing kunt verwachten. Binnen 48 uur na de afspraak met de verhuisadviseur krijgt U een offerte op maat, waar U al uw wensen overzichtelijk in terug kunt vinden.

Kwaliteit & Kennis

Kwaliteit staat zeer hoog bij ons in het vaandel. Zo streven wij er ook na dat elke verhuizing vakkundig en kwalitatief goed verloopt. Onze professionele verhuizers houden rekening met uw wensen en zorgen met hun ervaring en kennis dat de verhuizing volledig naar tevredenheid verloopt. Zo gaan wij niet eerder weg, tot dat U volledig tevreden bent!

Maatwerk

Geen één verhuizing is hetzelfde. Hierdoor bieden wij voor elke verhuizing een oplossing op maat en zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Zo heeft U gedurende de verhuisperiode een vast aanspreekpunt waar U met al uw vragen terecht kan voor, tijdens en ook na de verhuizing.